Zonwering

Zonnescherm /
Knikarm

SCREEN

ROLLUIK

UITVAL
SCHERM

MARKIES

TERRAS
OVERKAPPING

SERRE
ZONWERING

ZONNESCHERM / KNIKARM

In de ochtend lekker op uw terras ontbijten of juist in de avond barbecueën of uitgebreid eten en natafelen?

Met een zonnescherm ook wel knikarm genoemd kunt u als de zon deels wegvalt nog lekker nagenieten van de zomerwarmte. Overdag biedt een zonnescherm juist schaduw als de zon u even te veel wordt.

SCREEN

Binnen gewoon kunnen werken, tv kijken of een boek lezen zonder dat de felle zon op uw tv of computer schijnt.

Een screen is hiervoor de uitkomst, u kunt alsnog naar buiten kijken maar u heeft ook nog het gevoel van privacy. Daarnaast wordt de zon behoorlijk gefilterd en gaat de temperatuur binnen met een paar graden naar beneden.

ROLLUIK

Een rolluik biedt verschillende voordelen; het is inbraak werend, het dempt geluid en het zorgt voor totale verduistering. Ideaal voor als u overdag wilt slapen of dat de kinderen wat langer kunnen uitslapen. 

Een rolluik heeft een isolerende functie, in de winter zorgt het ervoor dat warmte binnenblijft en in zomer zorgt het ervoor dat het binnen koel blijft.

UITVALSCHERM

Heeft u last van de lage avondzon dan is een uitvalscherm een uitkomst. Een uitvalscherm kan tot heel laag uitgerold worden daarnaast zijn de uitvalarmen solide en windvast.

MARKIES

Wilt u uw huis een authentieke en tijdloze uitstraling geven? Dan is een markies uitermate geschrikt. Een markies geeft sfeer aan uw huis en houdt ook nog de zon tegen.


Wilt u als ondernemer nog duidelijker uw logo of naam in het straatbeeld naar voren laten komen? Dan kan uw logo of tekst op uw markies, op de voorkant en zijkant geplaatst worden.

TERRAS OVERKAPPING

In Februari al van de eerste zonnestralen genieten of in September nog nagenieten van de zomer?

Met een terrasoverkapping kan dat. Een luxe terrasoverkapping is een verlengstuk van uw woonomgeving en zorgt voor een meerwaarde van uw woning.

SERRE ZONWERING

Heeft u een mooie terrasoverkapping maar wordt het soms te warm onder de overkapping dan is serrezonwering een uitkomst. De serrezonwering zorgt ervoor dat u kan blijven genieten van uw terrasoverkapping in een aangename temperatuur.

Contact

Neuweg 461
1215 JC Hilversum

Contactformulier

11 + 11 =