Raamdecoratie

Raamdecoratie

Van rolgordijn tot shutters, of mooie houten jaloezieën

De keuze is eindeloos daarom adviseren wij u graag vrijblijvend bij u thuis of in onze showroom over de verschillende stijlen, kleuren,  stofsoorten en bedieningen. Wij leveren naast handmatige bediening ook elektrische bediening, smarthomebediening en zelfs de mogelijkheid om het toe te voegen aan uw domotica systeem. Voor elk type raam of wens is er wel een maatwerk oplossing mogelijk.

ROL
GORDIJNEN

DUO ROL GORDIJNEN

HOUTEN JALOEZIEËN

ALUMINIUM JALOEZIEËN

DUPLI
GORDIJNEN

PLISSÈ
GORDIJNEN

VERTICALE
JALOEZIEËN

VOUW GORDIJNEN

ELEKTRISCHE
RAAMDECORATIE

VERDUISTERENDE
RAAMDECORATIE

ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.

DUO ROLGORDIJNEN

Het duo rolgordijn is een luxe variant van het rolgordijn. Het bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen.

Refashion ™ rolgordijnen

In onze collectie rolgordijnen hebben we een zeer speciale serie rolgordijnen gecreëerd die gedeeltelijk is gemaakt van geüpcycled garen van restjes kleding uit de mode-industrie. 

HOUTEN JALOEZIEËN

Wat zijn ze mooi: onze horizontale jaloezieën in hout. Hout is warm en sfeervol en daarmee een perfecte keuze voor jouw ramen. Horizontale jaloezieën zijn gemakkelijk te bedienen waardoor je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht regelt.

ALUMINIUM
JALOEZIEËN

Onsterfelijk: de aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, super praktisch en daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.

DUPLI
GORDIJNEN​​

Met dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.

PLISSÈ
GORDIJNEN

Met plisségordijnen kun je iedere dag een ander raam creëren. Hoe leuk is dat? Maar je kunt er nog zoveel meer mee: ze zijn de ideale oplossing voor bijzondere ramen en hebben ook nog eens handige functionele eigenschappen.

VERTICALE
JALOEZIEËN

Maak een statement met verticale jaloezieën in je interieur. Je kunt de gewenste lichtinval gemakkelijk zelf bepalen, waardoor je sfeer en privacy perfect kunt regelen. Ideaal als je ongestoord wilt genieten van een luie middag op de bank.

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. En dat is ook niet gek: ze zijn echte sfeermakers, makkelijk in gebruik en kleden een ruimte aan. Een krachtige combinatie die je wilt zien. Ontdek de collectie vouwgordijnen van bece®.

ELEKTRISCHE
RAAMDECORATIE

Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening! Makkelijk, snel en ideaal voor raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, zoals hooggelegen ramen of plafondramen.

Smart Home raamdecoratie TaHoma®

Met Smart Home raamdecoratie maak je niet alleen je woning, maar ook je leven leuker én makkelijker. Het brengt je huis in beweging en past zich aan, aan jouw woon- en leef ritmes.

VERDUISTERENDE
RAAMDECORATIE

Een goede nachtrust is belangrijk. Verduisterende raamdecoratie helpt je hierbij. En er is keuze genoeg want bijna al onze productgroepen zijn verkrijgbaar met speciale verduisterende stoffen. Zo kun jij heerlijk slapen en genieten van een optimale nachtrust.

Contact

Neuweg 461
1215 JC Hilversum

Social Media

Contactformulier

6 + 4 =