Gordijnen

Vitrage
gordijnen

Inbetweens
gordijnen

Over
gordijnen

VITRAGE GORDIJNEN

Vitrages (of glasgordijnen) hebben de unieke eigenschap dat ze een verzachtende invloed op de sfeer uitoefenen in de woon- of slaapkamer. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd waardoor het interieur een gezellig besloten karakter krijgt met een vriendelijke uitstraling.

Glasgordijnen hebben als voordeel dat ze zowel modieus (kleuren en dessins) als praktisch (lichttempering en doorzichtig) kunnen zijn.

De glasgordijnen voldoen aan de hoogste eisen wat betreft kwaliteit van de garens en gebruikte weef- en verftechnieken. Dit komt ten goede aan de levensduur van jouw gordijnen.

INBETWEENS GORDIJNEN

In het huidige tijdbeeld zijn de inbetween gordijnen niet meer weg te denken. Door het gebruik van volle garens zitten inbetweens qua doorzichtigheid tussen vitrage en overgordijnen in. Hiermee zorgen ze voor een prachtige lichtinval met de uitstraling van natuurlijke materialen. Door de vele variaties in kleur en dessin vind je voor elk interieur een passende inbetween.

Kies voor een enkele plooi om je interieur strak en rustig te houden. Bij een dubbele plooi krijgt je inbetween een rijkere, en klassieke uitstraling. Een plooitype die je met allerlei interieurstijlen kunt combineren is de waveplooi. Met zijn sierlijke en gelijkmatige golven worden de plooien gelijkmatig verdeeld.

OVER GORDIJNEN

Onze, veelal, kamerhoge overgordijnen kenmerken zich door mooie en eenvoudige elementen, stoffen die kleurecht zijn en nauwelijks krimpen. Garens met een natuurlijke uitstraling, beschikbaar in een veelheid aan kleur en charisma. Van lichtdoorlatend tot verduisterend, wij weten wat goed is voor jouw interieur.

Contact

Neuweg 461
1215 JC Hilversum

Social Media

Contactformulier

4 + 9 =