Vloeren

PVC

Een ijzersterke vloer voor iedere ruimte

LAMINAAT

Sluitvast en krasbestendig

VINYL

Slijtvast

TAPIJT

Kleur, warmte en sfeer

Marmoleum

Natuurproduct

PVC

PVC is een kunstof vloer die onderhoudsvriendelijk is.  Door de sterke toplaag gaan de vloeren lang mee en ze zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout.

PVC is verkrijgbaar in verschillende dessins, texturen, strookbreedtes en lengtes en houtstructuren.

LAMINAAT

Laminaat is een harde vloer en daarmee haal je een houtlook in huis die niet alleen een stuk voordeliger is dan een echte houten vloer, maar ook gemakkelijker te onderhouden.

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende dessins, texturen, strookbreedtes en houtstructuren.

VINYL

Vinyl is een zachte, verende, comfortabele en stille vloer. Die bekend staat om zijn veelal warme en zachte uitstraling.

Het is in het algemeen wat voordeliger in de aanschaf dan PVC en laminaat en een goed alternatief omdat vinyl verkrijgbaar is in vele dessins en structuren.

TAPIJT

Tapijt is een zachte vloer, die een luxe uitstraling heeft, zorgt voor comfort en dempt het geluid, Geen enkele vloer biedt zoveel mogelijkheden ook voor op de trap. Tapijt is namelijk in veel verschillende kleuren, structuren en dessins te verkrijgen.

MARMOLEUM

Marmoleum is heel duurzaam, milieuvriendelijk en zeer slijtvast. De vloer is makkelijk te onderhouden en kan zonder problemen voor langere periodes zware gewichten dragen. Deze vloer kan in zeer intensief gebruikte ruimtes gebruikt worden.

Contact

Neuweg 461
1215 JC Hilversum

Social Media

Contactformulier

11 + 13 =